Tietoa
Meistä

 

Uniikkeja jäätelöitä uniikista jäätelökioskista!

IngredientsRolling Ice on vastuuntuntoinen, luovuutta ja leikkisyyttä ihannoiva yritys. Olemme valinneet jäätelön valmistustavaksi thaimaalaisen rullajäätelö -tyylin, sillä haluamme tuoda väriä ja eksotiikkaa Suomen kaduille. Tarjoamme hyvän olon herkkua!

Hyvän olon herkku syntyy meidän mielestä kolmesta vaiheesta:

  1. Terveellisistä prosessoimattomista raaka-aineista joiden tuotto on oikeudenmukaista ja läpinäkyvää. Tämän varmistaaksemme suosimme luomua, Reilua kauppaa ja lähiruokaa.
  2. Ilolla ja intohimolla tuoreeltaan käsin valmistettu jäätelö paikan päällä on osa laatutakuutamme. Jäätelön perus raaka-aineet koostuvat luomu kaurasta, luomu cashew-pähkinöistä, luomu ruokosokerista, glukoosisiirapista sekä soijalesitiinistä (GMO vapaa).
  3. Hyvän olon herkun kolmas vaihe on nautinto. Silmät nauttivat kauneudesta, olemus rennosta ja hyväntuulisesta tunnelmasta sekä tietenkin suu ja koko keho ihanista mauista. Kun aidosti nauttii elämästä sitä tahtoo parasta myös muille!

Meidän kaikkien hyvinvointi linkittyy myös läheisesti ympäristön hyvinvointiin. Pyrimme miettimään ja kehittämään yrityksemme ja tuotteidemme ekologista jalanjälkeä jatkuvasti. Haluamme luopua vanhentuneesta Win-Loose pelistä ja olla mukana luomassa Win-Win-Win maailmaa! 

Näitä periaatteita noudattaen on syntynyt Rolling Ice- jäätelökioski, jonka tavoitteena on piristää katukuvaa ja tuoda jotain freesiä ja eksoottista herkkua tarjolle, jota voi nauttia hyvällä omatunnolla!

RobinYrittäjä: Robin Boy

Hei, olen 25-vuotias jäbä Pornaisista! Haluan vaikuttaa ruohonjuuritasolla eettisemmän ja ympäristöystävällisemmän elämäntavan puolesta. Olen ollut viitisen vuotta vegaani ja huomannut miten vähän hyvää ja ravitsevaa vegaanista katuruokaa on tarjolla. Ajatus siitä että voisin itse alkaa valmistamaan jotain herkullista ja samalla terveellistä joka maistuisi myös muille kuin vegaaneille on kytenyt mielessäni jo pitkään. Mielestäni makukokemukseen vaikuttaa hyvin paljon tieto siitä mitä syö, miten se on valmistettu ja miten se vaikuttaa kehoomme. On tärkeää tietää mitä syö, jotta nautinto on todellinen!

Vahva tiimi projektin takana

Intohimoisen yrittäjän takana seisoo myös vahva tiimi. Yhteisöstä löytyy niin paljon enemmän tietoa ja taitoa kuin yhdestä yksilöstä kukaan ei ole hyvä kaikessa ja kaikki ovat hyviä jossain.  Vaikka minä olen selkeästi omistautunut tälle projektille ja kannan suurimman vastuun kokonaisuudesta, on tästä tullut koko perheelle yhteinen harrastus sekä muutamia ystäviäkin on innostunut mukaan. Yhdessä tekeminen on vaan niin hauskaa! Jokaisen kädenjälki näkyy lopputuloksessa.

Huippu tiimistämme siskoni Juliane ja äitini Christel ovat luoneet pitkälti vaunumme uniikin ja satumaisen ulkoasun. Tarkoin pensseli vedoin ja kärsivällisyydellä on koristeisuudesta tullut osa brändiämme. Juliane on myös ollut alusta asti visioimassa ja suunnittelemassa konseptiamme, sekä myöhemmin toteuttamassa brändäystä. 

Isäni Michael on paitsi rakentamisen ja nikkaroimisen tietopankki, myös auttanut suuresti vaunun sähköistämisessä ja vesijärjestelmän rakentamisessa. Ystäväni Sara on puolestaan ollut ahkera reseptien kehittelijä ja tuonut monia inspiraatiota jäätelömakuihin. Auttavana kätenä monissakin vaiheissa, kuten maalaamisessa ja sisustuksessa on toiminut ystäväni Lamin. Upean logomme on suunnitellut meille perheen ystävä Petri, joka valitettavasti puuttuu kuvasta.

Myös lukuisat muut ystävät ovat auttaneet ja tuoneet oman persoonallisen mausteensa rikastuttamaan kokonaisuutta. Iso lämmin kiitos heille kaikille!